Kunstmarkten in Buren
In het historische stadje Buren wordt in de maanden mei (derde zondag) en september (tweede zondag) een Internationale Kunstmarkt gehouden. Dat gebeurt in de tuinen van het Marechaussee Museum. Het is de grootste openlucht expositie in het Rivierengebied.

Kunstmarkten op zondag 19 mei en zondag 8 september 2019

Ruim honderd kunstenaars uit binnen- en buitenland komen naar Buren om hun kunst te presenteren en te verkopen. Door een hoge kwaliteit aan kunst mag Buren op die dagen veel bezoekers uit het gehele land verwelkomen.

De organisatie van de kunstmarkten is vanaf heden in handen van medewerkers van Marechaussee museum Buren.

Voor informatie of contact:           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Algemene voorwaarden keramiek- en kunstmarkten in Buren

Kunstmarkten 2019: 19 mei en 8 september

Keramiekmarkt 2019: 9 juni  VERDERE INFORMATIE VOLGT

Inschrijven kan vanaf 1 januari

Inschrijfformulier staat op deze website, de vragen die daarop staan dienen volledig te worden ingevuld.

Wanneer u niet in het bezit bent van een website, dan dient u een drietal foto’s van recent werk te sturen.  Daarnaast een foto van uw ingerichte kraam op een van de markten die door u werd bezocht.
U geeft een beschrijving over uw opleiding. De beoordelingscommissie zal daarna een advies aan ons uitbrengen.

Daarna hoort u van ons of we een plaats beschikbaar stellen. Over die beslissing gaan we  geen discussie meer voeren.

De prijs van een kraam is € 45.-  De kramen zijn ongeveer 1 meter bij 4 meter.  Voorzien van een boven-zeil. De zeilen zijn bij aankomst geplaatst. Als u een achterzeil wilt gebruiken bij slecht weer, moet u dat zelf meebrengen (wel wit). Bij inschrijving voor beide kunstmarkten, dus mei en september ontvangt € 10,- korting.
De prijs voor de keramiekmarkt is € 45,-
Voor extra meters naast de kraam wordt € 10,- per strekkende meter in rekening gebracht.

We plaatsen u op onze deelnemerslijst met vermelding van uw website.

We houden u op de hoogte via nieuwsbrieven. U ontvangt vroegtijdig van ons een nota. Zodra de betaling binnen is hebt u recht op een kraam.
Als er na inschrijving  en verstrijken van de stortingsdatum wordt geannuleerd, wordt er geen restitutie van kraamgeld gegeven, tenzij u uw afwezigheid drie weken voor de datum van de deelnemende markt aan ons hebt kenbaar gemaakt.

De kunstmarkt in Buren heeft een zodanige verdeling dat de markt wat betreft kunst in evenwicht is.  Dat betekent dat het aantal kunstenaars met bijvoorbeeld keramiek, glas en sieraden beperkt is. Wat sieraden betreft hebben goud- en zilversmeden voorrang.
Bij de inschrijving kunt u wensen kenbaar maken. Wij zullen zoveel mogelijk met uw wens rekening houden.

Voor de markt wordt veel reclame gemaakt via media en folders. De markt kan vanaf 08.30 worden opgebouwd. De markt is open vanaf 12.00 tot 17.00 uur.
Tijdens de markt, zodra iedereen is ingericht, komen we één keer met koffie of thee bij u langs. 

De organisatie draagt geen verantwoording voor eventuele schade aan voertuigen of materialen die kan ontstaan tijdens de op- en afbouw en tijdens de markt.

Joomla templates by a4joomla