Algemene voorwaarden keramiek- en kunstmarkten in Buren

Kunstmarkten 2019: 19 mei en 8 september

Keramiekmarkt 2019: 9 juni  VERDERE INFORMATIE VOLGT

Inschrijven kan vanaf 1 januari

Inschrijfformulier staat op deze website, de vragen die daarop staan dienen volledig te worden ingevuld.

Wanneer u niet in het bezit bent van een website, dan dient u een drietal foto’s van recent werk te sturen.  Daarnaast een foto van uw ingerichte kraam op een van de markten die door u werd bezocht.
U geeft een beschrijving over uw opleiding. De beoordelingscommissie zal daarna een advies aan ons uitbrengen.

Daarna hoort u van ons of we een plaats beschikbaar stellen. Over die beslissing gaan we  geen discussie meer voeren.

De prijs van een kraam is € 45.-  De kramen zijn ongeveer 1 meter bij 4 meter.  Voorzien van een boven-zeil. De zeilen zijn bij aankomst geplaatst. Als u een achterzeil wilt gebruiken bij slecht weer, moet u dat zelf meebrengen (wel wit). Bij inschrijving voor beide kunstmarkten, dus mei en september ontvangt € 10,- korting.
De prijs voor de keramiekmarkt is € 45,-
Voor extra meters naast de kraam wordt € 10,- per strekkende meter in rekening gebracht.

We plaatsen u op onze deelnemerslijst met vermelding van uw website.

We houden u op de hoogte via nieuwsbrieven. U ontvangt vroegtijdig van ons een nota. Zodra de betaling binnen is hebt u recht op een kraam.
Als er na inschrijving  en verstrijken van de stortingsdatum wordt geannuleerd, wordt er geen restitutie van kraamgeld gegeven, tenzij u uw afwezigheid drie weken voor de datum van de deelnemende markt aan ons hebt kenbaar gemaakt.

De kunstmarkt in Buren heeft een zodanige verdeling dat de markt wat betreft kunst in evenwicht is.  Dat betekent dat het aantal kunstenaars met bijvoorbeeld keramiek, glas en sieraden beperkt is. Wat sieraden betreft hebben goud- en zilversmeden voorrang.
Bij de inschrijving kunt u wensen kenbaar maken. Wij zullen zoveel mogelijk met uw wens rekening houden.

Voor de markt wordt veel reclame gemaakt via media en folders. De markt kan vanaf 08.30 worden opgebouwd. De markt is open vanaf 12.00 tot 17.00 uur.
Tijdens de markt, zodra iedereen is ingericht, komen we één keer met koffie of thee bij u langs. 

De organisatie draagt geen verantwoording voor eventuele schade aan voertuigen of materialen die kan ontstaan tijdens de op- en afbouw en tijdens de markt.

Joomla templates by a4joomla